Viete ako sa správne starať o drevo ?

Vydané: 06. 06. 2017

Drevo je samo o sebe pevné, odolné, elastické s vysokou trvácnosťou a skvelými izolačnými vlastnostami, ktoré si udržiava do vtedy, pokiaľ sa o neho neprestaneme starať. Zdalo by sa, že je nezničiteľné, no nie je tomu celkom tak. Aj napriek všetkým týmto pozitívam je zraniteľné. Jeho najväčšími nepriateľmi sú vonkajšie vplyvy a to predovšetkým vlhkosť (zmena tvaru a štruktúry), slnečné lúče (UV žiarenie - zmena farby a rozpúštanie lignocelulózy), hmyz, plesne, hniloba, huby a ďalšie nežiaduce vplyvy. 

OCHRANA DREVA

Ak chcete zachovať vzhľad a vlastnosti dreva, musíte sa o neho príkladne starať a chrániť ho. Jednou zo služieb, ktoré Wooden ponúka, je ochrana dreva, na ktorú využívame kompletný sortiment známej a osvedčenej značky Belinka, ktorá je vhodná do interéru aj exteriéru. S jej produktami Vám vieme zabezpečiť:

Impregnáciu a sanáciu dreva, ktorá ho preventívne chráni pred hmyzom, plesňami, hnilobou a hubami.
Povrchové nátery dreva, ktoré ho zasa ochránia pred poveternostnými vplyvmi, UV žiarením, vlhkosťou, mastnotou, potom, čistiacimi prostriedkami a celkovo mu zvýšia mechanickú odolnosť.

 

Viac o farbách, lakoch a impregnáciách nájdete tu www.wooden.sk/produkty/farby-laky-a-impregnacie

Pokiaľ máte záujem o túto službu, kontaktujte nás alebo priamo navštívte v našich predajniach v Bratislave na Starej Vajnorskej 92 alebo v Banskej Bystrici na Rakytovskej 6C.

 

Zdroj: www.belinka.com

 

Komentáre